Alig száradt meg a tinta a BKV felmondónyilatkozatán, az Alstom máris szabadulna a kikosarazott metrókocsiktól. Akár ingyen is odaadnák egy megfelelően korrupt városvezetésnek, ahogy az Expressz.hu-n olvasható:

Budapesti székhelyű konzorcium elajándékozná a képeken látható megunt, szép esztétikai állapotban lévő, a magyar jogszabályoknak nem megfelelő, fék-, ajtó-, és motorhibás fűzveszélyes és vészkijárat nélküli metrószerelvényeit. Olyan, kizárólag korrupt nagyvárosok és közlekedési vállalatok jelentkezését várjuk, akik nem ijednek meg egy kis veszélytől, és akik jó gazdái lennének a Metropolisoknak, és minden hibájával együtt szeretnék. (Az apróbb fék- és ajtóhibák nem olyan zavarók!)

Mondjuk én a "fűzveszélyes" kifejezés elolvasásánál gondoltam először arra, hogy a kocsikat nem is az Alstom akarja hozzávágni valakihez, hanem egyszerűen gyorsan gépelt az ideges BKV-alkalmazott, nehogy kiderüljön, mire használja a vállalati számítógépet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsiruj.blog.hu/api/trackback/id/tr682388452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása